TURBİM A.Ş  

Elektrik ve elektronik alanındaki hizmetlerini Türkiye çapındaki iş ortakları ile sürdüren TURBİM A.Ş, birçok Belediye, Fabrika, Üniversite, Kültür Merkezleri vb. alanlarda üstün hizmet anlayışı içinde, yaratıcı ve katma değeri yüksek çözümler sunmaktadır.

Kaliteli, Hızlı ve Güvenilir hizmet anlayışıyla kısa zamanda sektörde boy gösteren TURBİM A.Ş, Zamanında iş teslimi ve müşteri için uygun çözümleri oluşturmayı şirket stratejisi olarak benimsemiştir.

Merkezi Gaziantep’te bulunan TURBİM A.Ş, Türkiye genelinde her geçen gün sayısı artan çözüm ortaklarıyla, servis merkezleriyle her tür kuruluşa ve ihtiyaca özel çözümler üretmektedir.    TURBİM A.Ş, Dünya çapında bilişim teknolojilerinin önde gelen markaları  (IBM,  DELL, HP, LEOVO, CISCO , VEAM, HYPER-VHONEYWELL, BOSCH,  TTAF, HCS, ALCAD, POLYTRON, APART, AXİS, LG, MARANTZ, BOSTON, JBL ,APART ,ALLEN HEALT,DENON vd.) ile  çalışmaktadır.

Kurumsal değerlerimizi benimsemiş, yaratıcı ve yeni fikirlere açık, kapsamlı eğitimlerden geçen, yüksek bir motivasyona sahip, güler yüzlü, işine tutkuyla bağlı ve yetenekli teknik eleman kadrosuyla işleri çok hızlı ve kaliteli şekilde teslim etmektedir. Çalışanlarıyla aile ruhunu yakalayan ve özveri faktörünü ön planda tutan TURBİM A.Ş, ekip ruhu ve iş ahlakıyla müşteri tarafından ilk tercih edilen firmalardan biri olmaktadır.

TURBİM A.Ş,  Projelerde A’dan Z’ye anahtar teslimi işler yapar. Tayin ettiği uzman personellerle tüm projenin kolay takibi ile sistematik ve hızlı yürümesini sağlar. Ulaşılabilirliği sayesinde yaptığı her projede montaj sonrası servis garantisi vererek hizmet kalitesini ve güvenilirliğini ortaya koymaktadır

Vizyonumuz; hizmet ve ürün çözümleri ile firma güvencesini hissettirmek, kaliteli ve kalıcı projelere imza atan dünya standartlarında bir firma olmak…



Görüntülenme: 4839